Alex

Alex

Çfarë është WHMCS?

WHMCS software është menaxhimi i klientëve, faturimi dhe mbështetje për bizneset e web hosting. Duke përdorur këtë mjet, ofruesit e hosting mund të kursejnë orë të panumërta duke automatizuar detyrat e përsëritura, duke ju lejuar të përqëndroheni në rritjen e…

Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet e email-eve. Mund të ruajë reputacionin më të mirë të postës elektronike dhe të sigurojë që email-et të arrijnë me…

Çfarë është Joomla?

Joomla është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në botë që ju lejon të krijoni dhe menaxhoni lehtë një website dinamik. Është shkruar në PHP dhe përdor një bazë të dhënash MySQL për ruajtjen e…

Çfarë është Python?

Python është një gjuhë programimi e integruar kryesisht për zhvillimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve. Sintaksa e thjeshtë, e lehtë për të mësuar e Python thekson lexueshmërinë dhe për këtë arsye ul koston e mirëmbajtjes së programeve. Zhvilluesit mund…

Çfarë është cPanel?

cPanel është një panel kontrolli që lejon menaxhimin e faqeve  nga një ndërfaqe e bazuar në ueb. Pa cPanel, ju do t’u keni nevojë për njohuri teknike për të menaxhuar faqet tuaja. Por me cPanel, ju jeni në gjendje të…

Çfarë është MariaDB?

MariaDB është një sistem i menaxhimit të bazës së të dhënave me burim të hapur që është një zëvendësim i përshtatshëm për teknologjinë e bazës së të dhënave MySQL. MariaDB synon të ketë pajtueshmëri të lartë me MySQL dhe përputhjen…

Çfarë është PHP 7.3?

PHP është gjuha e skriptimit më e përdorur me mbi 80% të faqeve në internetit. PHP përshtatet lehtësisht në HTML, dhe është fleksibël. Shpesh përdoret për të krijuar përmbajtje dinamike, të tilla si PDF, imazhe dhe video. Gjithnjë e më…