Alex

Alex

Çfarë është PostgreSQL?

PostgreSQL është një sistem i përgjithshëm i menaxhimit të bazës së të dhënave dhe në të njejtën kohë, sistemi më i avancuar me burim të hapur. PostgreSQL është projektuar për platforma UNIX-like. Sidoqoftë, PostgreSQL u projektua gjithashtu që të mund…

Çfarë është SSH Access?

SSH, ose Secure Shell, është një protokoll që lejon përdoruesit të kontrollojnë dhe modifikojnë serverët e tyre në Internet. Secure Shell siguron komunikime të koduara të të dhënave midis dy kompjuterëve që lidhen nëpërmjet një rrjeti të hapur siç është…

Çfarë është Ruby on Rails?

Rails janë një nga sistemet e shumta në botën e programimit të aplikacioneve dhe zhvillimit të uebit. Këto sisteme janë koleksione kodesh që i japin aplikacioneve dhe zhvilluesve të uebit zgjidhje për detyra të përsëritura, që kërkojnë kohë, gjëra të…

Çfarë është Magento?

Magento është një platformë ecommerce e ndërtuar mbi teknologjinë me burim të hapur i cili i siguron tregtarëve kontroll mbi pamjen, përmbajtjen dhe funksionalitetin e dyqanit të tyre në internet. Magento është projektuar që të përdoret dhe nga dikush që…

Çfarë është Node.js?

Node.js është një mjedis runtime JavaScript. Mjedisi i Node përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ekzekutuar një program të shkruar në JavaScript. Node.js është një burim i hapur për zhvillimin e aplikacioneve. Aplikacionet mund të kryhen brenda në OS…

Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të jetë sistemi më i lehtë dhe më fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për fillestarët. WordPress ju mundëson të ndërtoni…

Çfarë është JetBackup?

JetBackup është një zgjidhje kryesore backup për cPanel. JetBackup ju lejon t’i bëni backup llogarisë tuaj cPanel shpejt dhe me efikasitet të lartë përmes cPanel Remote. Pse u ofrojmë klientëve tanë JetBackup? ➤JetBackup u mundëson përdoruesve të bëjnë backup brenda…

Çfarë është Imunify360?

Imunify360 është një zgjidhje e fuqishme sigurie për të gjithë serverat e Linux web. Faqet e platformave të bazuara në PHP, si WordPress, Joomla dhe Magento CMS, aplikacione të ndryshme për eCommerce dhe forume, janë të cënueshme nga sulmet në…