.bar Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .bar Domains

The .BAR domain extension is ideal for bars of all kinds: sports bars, jazz bars, nail bars, cigar bars, and any other establishment that can be described as a bar. It’s a recognizable, memorable domain extension that appeals directly to bar patrons.

Why choose a .BAR domain?

  • Use your .BAR domain name to keep customers informed about drink specials, game watch parties, contests, and other events.
  • Though .BAR is targeted toward bars, the domain has other applications: candy.bar, gold.bar, passthe.bar, etc.