.bio Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .bio Domains

The .BIO domain name creates an instantly relevant and recognizable destination for online biographies. Anyone who sees a firstnamelastname.bio domain name will know to expect biographical information about that person.

Why choose a .BIO domain?

  • Register yourname.bio and create an online biography or portfolio to aid in your job search or personal marketing efforts.
  • The .BIO domain name is also a new online destination for the agriculture community, particularly organic food and farming. You can create addresses like myfarm.bio or myshop.bio, making your domain name more targeted toward your specific industry.
  • The .BIO extension works for any word that begins with the prefix “bio.” If your business or personal interests are in fields like biology, biotechnology, and biomedicine, you should consider a .BIO domain name.