.bond Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .bond Domains

Financial experts, advisors, and institutions can connect with customers via a premium domain extension of their own. The .BOND domain establishes trust with online visitors who want to do more with their money. As the go to-domain extension for financial markets, .BOND is the domain of choice for the finance industry.

Why choose a .BOND domain?

  • Clients can connect with financial service providers, advisers, and investors through a domain that speaks to financial institutions’ expertise.
  • Even through .BOND was created with financial markets in mind, it is open for anyone to register. Use it to highlight the bonds you have with family and friends.
  • As a premium domain extension, you’re more likely to be able to find and secure your first choice of URL.