.club Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .club Domains

There are millions of clubs throughout the world, from football, tennis, and golf clubs to book clubs, craft clubs, and chess clubs.

Why choose a .CLUB domain?

  • There are over 600 million Facebook groups, not to mention people in groups or clubs on other social media sites. .CLUB allows you to carve out your own unique space for an online group, rather than being boxed in by a social media site.
  • Add .CLUB to any keyword or phrase and it creates an instantly recognizable destination. It’s a super generic extension that truly speaks for itself.