.condos Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .condos Domains

Instead of marketing a condo listing or development in a crowded namespace like .COM or .NET, you can instead create a unique, memorable domain name with .CONDOS. When someone sees a .CONDOS domain name, they’ll expect information about condos and apartments.

Why choose a .CONDOS domain?

  • .CONDOS is relevant to renters, sellers, buyers, brokers, realtors, designers, and anyone else who might be interested in information about condos.
  • There are no restrictions on .CONDOS domain name registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.