.domains Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .domains Domains

The internet is growing and changing rapidly with the introduction of New Domains, and the .DOMAINS TLD presents an ideal destination for domain news, domain blogs, domain resale, and anything else related to the domain name industry.

Why choose a .DOMAINS domain?

  • Domainers can use the .DOMAINS TLD to discuss trends in the domain business, network with other people in the business, or promote their domains for resale.
  • There are no restrictions on .DOMAINS registrations. The TLD could also be used for topics like biological classifications, geographic territories, mathematics, and anything else related to domains.