.actor Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .actor Domains

Now there’s a domain extension that’s dedicated to actors and actresses. No matter your stage or audience, .ACTOR gives you a platform to show off your work and build your acting career. It’s an instantly recognizable and memorable extension that will help you connect with producers, casting directors, agents, and others who work in the performing arts.

Why choose a .ACTOR domain?
.ACTOR is a recently released New Domain, so there’s a ton of availability for short, memorable domain names. While you may not be able to register yourname.com or yourname.net, there’s a great chance that you can get yourname.actor—and that’s without mentioning the branding that comes with a .ACTOR domain.

Anyone can benefit from a .ACTOR domain, from established actors and actresses to people just getting started in local community theatre.