.BIZ Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .BIZ Domains

A .BIZ domain name instantly brands your website as business-focused. If you are looking to establish a web presence for your business, you should consider registering a .BIZ domain name.

Why choose a .BIZ domain?
Launch your business on the web

Reach online buyers and establish your brand

Join a community of self-starters and entrepreneurs

Small business? Entrepreneur? .BIZ is perfect for you.
.BIZ is the first and only Internet domain designed to meet the needs of high-performance businesses of all sizes everywhere in the world. .BIZ is flexible, scalable, and secure, offering all the robust technologies that firms demand in today’s competitive corporate environment. Most importantly, .BIZ enables your business to present itself as a serious player in the global marketplace, and helps you do what you do best – get down to business. Isn’t it time for your business to stand out from the crowd with a domain name you REALLY want? Define your company in a unique new way – choose .BIZ today!

Restrictions for registering .BIZ domain names
.BIZ domain names are restricted to sites with commercial and bona fide business purposes.