.INFO Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .INFO Domains

The internet is all about information. Gaining it, sharing it, and absorbing it. Then what better extension to purchase than .INFO? If you are looking to inform the public about your company, buying a .INFO domain could be the next integral step in growing your business.

Why choose a .INFO domain?
.INFO is a long-standing domain that people trust and respect

.INFO is primarily intended to be an informational domain

By adding a .INFO to you domain extensions, you’re proclaiming that you and your company have a lot of information to share

There are no restrictions for registering .INFO domain names
Anyone can register a .INFO domain. Just as there are no restrictions for information and it can vary from extreme to extreme, there are no guidelines as to what a .INFO website may or may not include. You can feel free to blog and share your story on a .INFO, or use your domain names as a way to share information about yourself or your business with the world.