.luxury Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .luxury Domains

.LUXURY is a New Domain extension that immediately speaks to consumers looking for high-end, luxury products. It can apply to luxury vehicles, furniture, hotels, and anything else associated with luxurious living.

Why choose a .LUXURY domain?

.LUXURY is great for businesses who treat their customers like VIPs. A .LUXURY domain name communicates quality and prestige.

.LUXURY isn’t just for businesses. You could use a .LUXURY domain name for a website that reviews luxury products and services, or for tips on how to find luxury items at a great price.

There are no restrictions on .LUXURY domain names. Anyone can register a .LUXURY domain name, and the domain can be used for any purpose.