.PR Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .PR Domains

.PR domain name is the Country Code domain for Puerto Rico, but most notably recognized as a domain hack for public relations. Whether you are a Puerto Rican local, a small business owner, a PR agency, a smartphone application, or just someone who wants to get their perfect name, a .PR domain name is for you! Notable brands like Stumble Upon and Whisper are using .PR domains to word play and hack their brand name into a shorter website address. Become an early adopter of the trendy .PR domain today.

A .PR domain name is short, professional and memorable helping your brand differentiate yourself from the competition. Although Puerto Rico is a territory of the United States, the country has a flavor all its own and is an ideal tourist destination for the beaches, food, music and ease of travel.

Protecting your brand is as important as growing it. Registering your brand name in Puerto Rico is one of the best preventative measures you can take to secure your trademark and combat copyright infringement. Your domain name is your brand and your brand is you! Register your perfect .PR domain name before someone else does.