.TF Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .TF Domains

.TF encompases all lands in the French Sourthern and Antarctic Territories, which includes Amsterdam Island, Saint Paul Island, Crozet Islands, Kerguelen Islands, and Adélie Land. Although this area is not occupied by an indiginous population, it does host a large amount of French researchers, scientists, and technicians, who can use the domain for their organization’s website.

Why choose a .TF domain?

French research organizations that are located or operate in this territory can enjoy an exclusive domain space that is not widely available.

Use a short domain ending like .TF to cut down on the total number of characters in your URL.

Work a key geographic abbreviation into your domain name without taking up additional characters in the URL.

Additional Registration Requirements: Must be a resident of the European Union, Iceland, Norway or Liechtenstein.