.earth Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .earth Domains

Our earth is the only one we have, which is why scientists, conservationists, green businesses, and more work to ensure that we are protecting our planet. Individuals and businesses that are dedicated to saving the environment can use a .EARTH domain to share their mission with a global audience.

Why choose a .EARTH domain?

  • Non-profits that focus on raising environmental awareness or protecting our planet can use a unique domain ending that relates to their mission.
  • Become part of a more self-aware virtual community that works to make the earth a better place through education, fundraising, or activism.
  • .EARTH domains are available for anyone to register.