.events Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .events Domains

The .EVENTS domain extension makes it easy to create a unique destination for information about concerts, art shows, parties, and anything else that can be described as an event.

Why choose a .EVENTS domain?

  • If you’ve got an existing website, you could use .EVENTS to create a specific address for your site’s calendar or events section.
  • Register yourbusinessname.events and you’ll have an easy-to-share address for everything that’s happening at your company.
  • There are no restrictions on .EVENTS registrations. Anyone can register for any purpose.