.fashion Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .fashion Domains

.FASHION domains are ideal for designers, retailers, and fashionistas. A .FASHION domain name instantly communicates that your website is focused on the latest fashion trends.

Why choose a .FASHION domain?

  • Individual designers can benefit from a .FASHION domain name by registering firstnamelastname.fashion, rather than using a generic TLD. It adds unique branding and personality to your online presence and instantly associates your name with the word “fashion.”
  • .FASHION domain names could be used for online boutiques, fashion blogs and news websites, style guides, and any other application of the word “fashion.” You could even create a new email address with your .FASHION domain name.