.florist Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .florist Domains

The .FLORIST domain extension makes it easy for florists, botanists, greenhouses, and anyone in the floral industry to get a memorable domain. It’s a new domain with great availability, so you can get a memorable, branded domain for your business.

Why choose a .FLORIST domain?

  • Online flower shops can use .FLORIST to create a catchy online destination with unique branding.
  • .FLORIST is especially relevant to small businesses, because there’s a much better chance of getting a memorable domain name than with crowded namespaces like .COM.
  • If your business name ends with “Florist,” you can register the matching domain name.