.forsale Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .forsale Domains

.FORSALE domains are perfect for anything you’re putting on the market, whether it’s a multimillion-dollar home or an old sofa. You can use your .FORSALE domain name and build a new website from scratch, or you can easily forward the domain to another online marketplace, like Zillow, eBay, or Craigslist.

Why choose a .FORSALE domain?

 • .FORSALE domains instantly communicate the purpose of your website. Simply register what you’re selling: vintageclothing.forsale, 123anywherestreet.forsale, classiccars.forsale, and so on.
 • If you already have an established website for your physical or online store, a .FORSALE domain can be useful for SEO purposes. Register a domain that speaks to what you’re selling, and then forward the domain to your existing website.

How to use your .FORSALE domain

 • ECOMMERCE STORES
  Make it clear to visitors that you sell goods online by using a .FORSALE domain.
 • ONLINE SELLERS
  If you focus on specialized goods, connect with the right buyers and sellers with a keyword.forsale URL.
 • REAL ESTATE AGENTS
  List homes with a .FORSALE domain as an easy way to share information with prospective buyers.
 • FLEA MARKETS AND POP-UP SHOPS
  Let people know where you’ll be and when by regularly updating your .FORSALE website.