.hosting Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .hosting Domains

Hosting services are indispensable for web developers, design agencies, and anyone else who builds websites. There are many hosting services available, so you can differentiate your service by using a unique and memorable domain name like .HOSTING.

Why choose a .HOSTING domain?

  • .HOSTING isn’t just applicable to hosting websites. You could also use a .HOSTING domain name for party hosting tips, exchange student hosting information, and any other application of the word “hosting.”
  • There are no restrictions on .HOSTING domain names. Anyone can register, and hte domain can be used for any purpose.