.LY Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .LY Domains

Tech companies and start-ups known the value of a good name. The .LY domain name is the Country Code domain for Libya, but most notably recognized as a domain hack for creating short website addresses. Whether you are a Libyan local, a small business owner, a farmer, a construction company, or just someone who wants to get their perfect name, a .LY domain name is for you! Have you ever noticed how many words end with “LY”? There’s only, silly, simply and bubbly to name a few! Word play and hack your brand name into a shorter website address and become an early adopter of the trendy .LY domain.

A .LY domain name is short, professional and memorable helping your brand differentiate yourself from the competition. Libya is not all sand and desert although their oil production is the largest of Africa. 80% of the population lives along the coastal region and 43% of the population are internet users.

Protecting your brand is as important as growing it. Registering your brand name in Libya is one of the best preventative measures you can take to secure your trademark and combat copyright infringement. Your domain name is your brand and your brand is you! Register your perfect .LY domain name before someone else does.