.moda Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .moda Domains

Fashion is all about personal expression, and .MODA allows you to express your style online with a unique, memorable domain name. .MODA is great for clothing retailers, manufacturers, designers, and anyone else around the world who is involved in fashion.

Why choose a .MODA domain?

  • “Moda” has universal appeal, from Europe to South America. The extension is relevant and eye-catching to fashionistas, regardless of location.
  • .MODA is a New Domain, so it’s very specific in scope compared to traditional domain extensions like .COM and .NET. A .MODA domain name is a great way to make your fashion website stand out from the crowd.