.money Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .money Domains

.MONEY domain names are great for websites that focus on financial matters. It could be used for a financial blog, a financial advisor website, or simply for associating your online presence with the term “money.”

Why choose a .MONEY domain?

  • .MONEY makes for a memorable and branded domain name that visitors will instantly associate with money and finances. If you have an online presence that focuses on exchange rates, investments, or any other financial subject, consider a .MONEY domain name.
  • There are no restrictions on .MONEY domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.