.movie Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .movie Domains

Movie lovers now have a web space to call their own! .MOVIE is a great domain for filmmakers who want to promote upcoming films, for websites that stream movies, for movie theaters, and more.

Why choose a .MOVIE domain?

  • Movies that haven’t come out yet can use a .MOVIE site filled with trailers and cast information to hype up audiences.
  • Movie theaters can also use .MOVIE to set themselves apart from competitors and create a domain name that their patrons will remember.
  • Websites that stream movies can appeal to the right audience with .MOVIE.