.press Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .press Domains

From journalists and bloggers to news corporations and publishers, .PRESS is a perfect namespace for news and editorial content.

Why choose a .PRESS domain?

  • Individuals can use .PRESS as a destination for their blog, whether they’re working on an independent, freelance capacity or as an employee of a newspaper or website.
  • .PRESS can be used as a gathering place for any media attention your company receives—it’s great for showcasing your positive PR.
  • There are no restrictions on .PRESS domain name registrations. Anyone can register for any purpose.