.shopping Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .shopping Domains

Retailers and eCommerce stores can now get their products in front of more buyers with the .SHOPPING domain. Inform your visitors that your website is an online store before they even click onto your page to encourage more engagement and sales.

Why choose a .SHOPPING domain?

  • .SHOPPING is the perfect website choice for ecommerce stores, brick-and-mortar shops building an online presence, and anyone else selling goods via the internet.
  • Blogs, coupon websites, and other online content related to shopping can use this domain ending to identify their niche.
  • .SHOPPING is available for anyone to register, so no matter if you have a eCommerce empire or simply want to forward your domain to your Etsy store, you can use this domain ending.

Why .SHOPPING?

If the United States represents $300 billion dollars in the online shopping market, then imagine what the worldwide market looks like. It’•s never too late to jump into the global Web marketplace, and now with new TLD options like .SHOPPING, the chances of getting a targeted and relevant domain name are better than ever. Let .SHOPPING market for your business, by directing customers to you.