.soccer Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .soccer Domains

As one of the most beloved sports in the world, .SOCCER is sure to please fans everywhere. Professional teams and players can create primary domains with .SOCCER and local leagues can share news and updates with the community. Sports equipment stores can also find opportunity with the .SOCCER domain to appeal to a niche.

Why choose a .SOCCER domain?

  • Professional soccer teams and players can have a trusted webspace to share news and information.
  • Community teams and leagues can keep track of upcoming games and scores with a .SOCCER domain.
  • Sports stores and companies that sell soccer equipment can reach the right audience with .SOCCER.