Tag WordPress

Si të filloni një blog në 2022

Blog

Fillimi i një blogu mund të jetë më i thjeshtë nga sa mendoni. Brenda disa orësh, mund të kaloni nga një faqe under construction, në një blog plotësisht funksional. Në këtë artikull, ne do t’ju tregojmë se si të zgjidhni…

Si të zgjidhni një temë WordPress

Dy nga gjërat më të vështira për të krijuar një faqe në WordPress është zgjedhja e domain dhe zgjedhja e temës. Zgjedhja e temës kërkon kohë pasi ekzistojnë shumë opsione të ndryshme, dhe shpeshherë zgjedhja e temës së parë që…

Çfarë janë WordPress Shortcodes?

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj kohe janë vërtetuar se janë…

Çfarë është WordPress?

WordPress është mënyra më e thjeshtë dhe më popullore për të krijuar një faqe interneti ose një blog. Mund të jetë sistemi më i lehtë dhe më fleksibël i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për fillestarët. WordPress ju mundëson të ndërtoni…