Categoria Hosting

What is Elementor for WordPress?

Launched in 2016, Elementor has quickly shot up the charts and is now active on over 5,000,000+ websites while maintaining an impressive 96% rating on 5499 reviews at WordPress.org. Keep reading our Elementor review for help deciding whether you should…

Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e aplikacioneve janë në dispozicion për t’u instaluar lehtësisht. CloudyHost.com e ofron Softaculous dhe ju nuk keni pse të shqetësoheni për…

Pse j’u duhet patjetër një adresë emaili profesionale?

Këtu janë disa arsye se pse ju duhet absolutisht një adresë e-mail profesional për biznesin tuaj. Profesional Një email i personalizuar ju bën të dukeni profesionistë para publikut. Ai përfaqëson biznesin tuaj, krijon një imazh pozitiv për kompaninë tuaj. Email-i…

Çfarë është WHMCS?

WHMCS software është menaxhimi i klientëve, faturimi dhe mbështetje për bizneset e web hosting. Duke përdorur këtë mjet, ofruesit e hosting mund të kursejnë orë të panumërta duke automatizuar detyrat e përsëritura, duke ju lejuar të përqëndroheni në rritjen e…