Melisa

Melisa

Si të filloni një blog në 2022

Blog

Fillimi i një blogu mund të jetë më i thjeshtë nga sa mendoni. Brenda disa orësh, mund të kaloni nga një faqe under construction, në një blog plotësisht funksional. Në këtë artikull, ne do t’ju tregojmë se si të zgjidhni…

Si të zgjidhni një temë WordPress

Dy nga gjërat më të vështira për të krijuar një faqe në WordPress është zgjedhja e domain dhe zgjedhja e temës. Zgjedhja e temës kërkon kohë pasi ekzistojnë shumë opsione të ndryshme, dhe shpeshherë zgjedhja e temës së parë që…