L’azienda

Squadra, Storia e Valori

Al giorno d’oggi siamo una delle poche società di hosting web globali indipendenti e di proprietà privata.

Fondata nel 2013, da un umile inizio ci siamo evoluti nella prima scelta per i servizi di web hosting di oltre 10.000 proprietari di siti Web personali e di piccole imprese.

Continuiamo a sviluppare e migliorare il nostro portafoglio di prodotti e servizi grazie al nostro fantastico team in continua crescita, alla gestione dedicata e ai partner affidabili.

Brilliantly

SAFE!

2022
Njerëzit

Njerëzit kanë rëndësi më shumë se gjithçka. Ne kujdesemi për ata me të cilët punojmë dhe ata që u shërbejmë.

Integriteti

We make mistakes just like everyone else. We differ by our quality of being honest and having strong moral principles, so we act according to our values.

Respekti

Çdo qenie njerëzore duhet të trajtohet në mënyrë të barabartë, pavarësisht nga raca, ngjyra, gjuha, gjinia, feja, statusi politik, kombëtar apo tjetër.

Qëndrueshmëria

“Antifragility is beyond resilience or robustness. The resilient resists shocks and stays the same; the antifragile gets better” – Nassim Taleb

Ndarja e njohurive

Me aq sa dimë, kemi ende shumë për të mësuar. Ndarja e njohurive është në ADN -në tonë dhe ne mësojmë vazhdimisht nga njëri -tjetri. Nuk duhet të ketë pyetje apo kufij të ndaluar për ata që kërkojnë dije.

Standarte të larta

Ne e duam atë që bëjmë dhe kemi standarde të larta për projektet që Hostojme! Ne nuk tolerojmë pornografinë e fëmijëve, spam, exploite, malware ose faqe që promovojnë dhunë ose intolerancë racore / fetare.

Përgjegjësia fiskale

Vendimet duhet të merren përtej nevojave të së tashmes, në mënyrë që të përballojmë sfidat e së nesërmes, me përgjegjësinë ndaj punonjësve, klientëve dhe partnerëve tanë.

Pavarësia

A general rule to avoid partnerships, contracts or other involvements that may compromise our values, service or prevent us from acting according to the best business practices.


Locazione dei Server


Partnerët tanë