.blue Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .blue Domains

The color blue grabs your attention. It’s shown to elicit positive, peaceful emotions, and represents harmony, strength, and loyalty. A .BLUE domain name helps your website tap into those feelings.

Why choose a .BLUE domain?

  • .BLUE is great for businesses and organizations that focus on water quality and conservation.
  • The color blue is also commonly associated with law enforcement. Use .BLUE to show your support for those who protect and serve.
  • Blue is associated with trust, so it’s great for businesses in the financial or housing industries.