.capital Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .capital Domains

The .CAPITAL domain extension is ideal for any website that focuses on currency or raising funds. It’s a great way to brand your site and appeal to start-ups, firms, brokers, investment bankers, and anyone involved with business or raising capital.

Why choose a .CAPITAL domain?

  • .CAPITAL has many definitions and uses beyond the financial and start-up world. It could refer to a capital city, capital letters, or any other applicable use of the world “capital”.
  • There are no restrictions on .CAPITAL domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.