.charity Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .charity Domains

The .CHARITY domain is the perfect online destination for individuals and organizations that are involved in philanthropy and charitable giving. Fundraising is always a struggle for nonprofit organizations, and a .CHARITY domain is the perfect way to raise awareness for your cause and solicit more support and donations.

Why choose a .CHARITY domain?

  • Show users that you have a trusted organization
  • Educate visitors about why your cause is important
  • Allow users to donate and make contributions directly from your site
  • Showcase the positive work you do for your community

Money is something a charity can’t afford to lose, so when it comes to marketing causes, events, fundraisers, and drives, having a .CHARITY domain extension provides an easy and affordable way to market. .CHARITY also helps to create a network of trusted organizations and groups, with updated sites, in order to make it easier for philanthropists and those with donations, all over the world, to connect with the charities of their choice.