.cheap Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .cheap Domains

.CHEAP is the perfect namespace for promoting something that is inexpensive. A .CHEAP domain name is sure to catch the attention of thrifty online shoppers.

Why choose a .CHEAP domain?

  • With so many consumers conducting searches for a “cheap” version or price of a product, a .CHEAP domain is instantly recognizable and relevant.
  • There are no restrictions on .CHEAP domain name registrations. Anyone can register a .CHEAP domain for any reason.