.city Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .city Domains

The possibilities are endless for .CITY domain name registrations. City governments or chambers of commerce could use a .CITY to create sites for city events and gatherings, or businesses could use .CITY to localize their marketing efforts.

Why choose a .CITY domain?

  • Many businesses use “City” as part of their name. If it’s applicable to your business idea, consider registering a .CITY instead of a generic domain name—it’ll help create a more memorable and unique web presence.
  • There are no restrictions on .CITY domain name registrations. Anyone can register, and the domain name can be used for any purpose.