.cloud Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .cloud Domains

If you offer online services to an array of web clients, you likely use a cloud space to store and share resources. Now, you can now use a .CLOUD domain to collaborate more easily or define what it is you do.

Why choose a .CLOUD domain?

  • Online businesses that use cloud computing to connect with employees or clients can create a distinctive space for collaboration with .CLOUD.
  • Do you offer cloud services? Using a .CLOUD domain is an informative way to brand your business.
  • .CLOUD is open for anyone to register, so you can get creative with all the different ways you can use the domain.