.CM Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .CM Domains

.CM is the official cc-TLD for the Republic of Cameroon in central Africa. This domain is not restricted, so it can be registered by anyone.

Why choose a .CM domain?

  • Individuals, businesses, or organizations located in Cameroon can use the .CM ccTLD to show visitors where they are located.
  • Even those outside of Cameroon can use the .CM domain how they please.
  • .CM offers more availability than many standard legacy domains.