.coach Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .coach Domains

.COACH is a New Domain name that specifically brands your online presence with the word “coach.” It’s useful for sports coaches and personal trainers who want to market their services and network with other coaches. It’s also great for life coaches, career coaches, and any other application of the term “coach.”

Why choose a .COACH domain?

  • A .COACH domain name is especially effective when you register your full name, like johnsmith.coach. It instantly associates your name with coaching, making for a specific and memorable website or email address.
  • If you currently use social media channels to market your coaching services, you can use URL forwarding to redirect traffic from a .COACH domain. It makes it easier to share your online presence in the offline world.