.contractors Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .contractors Domains

If you’re in business on your own, .CONTRACTORS is perfect for you. It’s a professional, credible TLD for everyone from building contractors to freelance creative professionals.

Why choose a .CONTRACTORS domain?

  • Builders, subcontractors, masons, consultants, and anyone else who works on a contract basis can make great use of .CONTRACTORS.
  • .CONTRACTORS makes it clear that you’re an individual or organization that provides materials, labor, or services.
  • .CONTRACTORS is an open TLD with no restrictions on who can register.