.cooking Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .cooking Domains

For many people, the first place to look for a new recipe is online. With the .COOKING domain extension, you can create online addresses that will instantly appeal to anyone looking for cooking tips, recipes, kitchenware reviews, and anything else involved with food preparation.

Why choose a .COOKING domain?

  • Anyone who sees your .COOKING domain name will instantly know that your website is cooking-focused. It’s a great way to add unique branding to your site and stand out from the crowd.
  • Because .COOKING is a New Domain, there’s great availability. Try searching for firstnamelastname.cooking, or register a .COOKING for a specific cuisine, like cajun.cooking or italian.cooking.