.CX Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .CX Domains

The .CX domain is a ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for Christmas Island.

Why choose a .CX domain?

  • Christmas Island is situated south of Indonesia in the Indian Ocean.
  • Ideal for business interests in Christmas Island.
  • Register a .CX domain name to protect your trademark

Although there are many domains registered by entities associated with Christmas Island, it is becoming popularized in other facets.

The .CX domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in Christmas Island. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers. By targeting the local Christmas Islander market, you can maximize your company’s revenues.