.DESI Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .DESI Domains

“desi” relates to the people of the Indian sub-continent and its global diaspora, through a common connection based on geography, culture, values, and beliefs. As such, it is a cultural gTLD; it is a lifestyle gTLD; it is a generic gTLD; it is a geographic gTLD.

Why .desi?

  • Over 1.7B desis globally including 40M plus diaspora across the globe
  • Strong affinity within the US, CAN, UK in promoting desi lifestyle and identity
  • .desi crosses multiple categories and provides a more meaningful connection to the global community
  • · It is a fun alternative that celebrates the culture and lifestyle