.direct Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .direct Domains

Any business that specializes in shipping products straight from a factory or store can benefit from a .DIRECT domain name. It’s simple, relevant, memorable, and and adds unique branding to your online presence.

Why choose a .DIRECT domain?

  • “Direct” is commonly used in business names. If your organization or business has “direct” in its name, you can register it as a domain name with no unnecessary words or characters.
  • There are no restriction on .DIRECT domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.