.energy Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .energy Domains

.ENERGY domain names could be used for anything from utility provider websites to blogs about energy conservation and green energy practices. No matter the purpose of your website, .ENERGY allows for a more specific and memorable online presence that readers will instantly associate with the term “energy.”

Why choose a .ENERGY domain?

  • If your business name includes the word “energy,” you can register the matching .ENERGY domain name to create a simpler website address. It allows you to eliminate unnecessary words or characters, and you can forward the domain name to your existing website.
  • There are no restrictions on .ENERGY domain names, so everyone is free to register, and the domain can be used for any purpose.