.engineering Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .engineering Domains

.ENGINEERING is an industry-specific New Domain that instantly appeals to anyone who works in the engineering field. You could use .ENGINEERING to create a portfolio website that will assist with your job search, or you could use it for company website.

Why choose a .ENGINEERING domain?

  • Idea-sharing is central to the engineering profession, and facilitating a networking platform for engineering professionals to interact is critical to success and growth in the industry. .ENGINEERING provides the perfect domain extension for that purpose.
  • .ENGINEERING is an open domain extension with no restrictions. Anyone can register for any purpose.