.FILM Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .FILM Domain

Take part in an exclusive space that is just for movie lovers! Anyone who is part of an approved association, body, or union can register a .FILM domain for their personal use or business.

Why choose a .FILM domain?

  • Films that haven’t come out yet can use a .FILM site filled with trailers and cast information to hype up audiences.
  • Because .FILM is a restricted domain, audiences will come to understand that they can trust websites with this ending.
  • Integrate a strong keyword into your website without taking up extra space in your URL.

.FILM is a great choice for registrants interested in internet commerce. .FILM is an excellent way to draw customers in with great offers. However, if you allow yourself to FILM your mind you’ll find that commercial applications are only a part of .FILM. .FILM will allow individuals and organizations to expound mantras or call for social action. Embrace your FILMdom of choice with a .FILM domain.