.flights Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .flights Domains

The .FLIGHTS domain extension offers a dedicated namespace for airlines, travel agents, travel enthusiasts, and anyone else associated with air travel. .FLIGHTS makes it easy to create a memorable, branded domain name for your website.

Why choose a .FLIGHTS domain?

  • Because .FLIGHTS is a New Domain, there’s great availability. You have a great chance of getting the exact domain you want.
  • Though .FLIGHTS is ideal for websites related to air travel, it’s an open domain extension with no restrictions. Anyone can register a .FLIGHTS domain, and the domain can be used for any purpose.