.futbol Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .futbol Domains

A .FUTBOL domain name unites clubs, fans, media, and retailers worldwide. It’s a universal term for the most popular sport in the, recognized across all culture and languages.

Why choose a .FUTBOL domain?

 • The 2014 World Cup is expected to draw 3.5 billion viewers worldwide, generating $11 billion in revenue. There’s a huge audience for .FUTBOL domains
 • Football clubs—from international teams to recreational clubs—can register their club name as a domain name, like fcbarcelona.futbol or espana.futbol.
 • Football clubs in English-speaking nations can increase their international appeal with a .FUTBOL domain.

How to use your .FUTBOL domain

 • FANS
  Create a community where visitors can talk about their favorite players and teams on a .FUTBOL fan site.
 • TEAMS
  Teams can use .FUTBOL to add a unique spin to their official websites.
 • SPORTS STORES
  Sell equipment to interested buyers with a domain that focuses on this particular sport.
 • SPORTS CHANNELS
  Live stream soccer games to a spanish-speaking audience with a .FUTBOL domain redirect.