.gift Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .gift Domains

The .GIFT domain name instantly stands out from the crowd as a place where customers can receive rewards, discounts, and promotions from their favorite brands. If you’re an established business, you can use .GIFTS to create a specific landing page for any promotional or giveaway events that you might offer.

Why choose a .GIFT domain?

  • .GIFT domain names could also apply to charity, gift suggestions, gift wrapping and delivery, and any other possible definition of the word “gift.”
  • There are no restrictions on .GIFT domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.